Myönnä puuttuvat käyttöoikeudet
Korjaa "vaadittujen käyttöoikeuksien puuttumisesta" johtuvat synkronointivirheet yhdistämällä integraatio uudelleen ja hyväksymällä kaikki pyydetyt käyttöoikeudet.
Kun synkronointi raportoi virheen "Tililtäsi puuttuu vaadittuja oikeuksia", yhteys palveluntarjoajaan toimii, mutta sille on myönnetty vähemmän oikeuksia (OAuth-scopet) kuin liittimellä tarvitaan sisältösi lukemiseen. Tämä on ominaisuus itse oikeuksien myöntämisessä, joten ainoa korjaus on muodostaa yhteys uudelleen täydellä oikeuksien joukolla.
Miksi näin tapahtuu
- Oikeus evättiin alkuperäisen yhteyden muodostamisen aikana. Jotkin palveluntarjoajat antavat poistaa yksittäisiä oikeuksia suostumusnäytöltä.
- Liittimeen on lisätty ominaisuus, joka vaatii uuden oikeuden, ja vanhempi oikeuksien myöntösi on sitä vanhempi.
- Työtilan ylläpitäjä on rajoittanut, mitä oikeuksia kolmannen osapuolen sovellukset voivat saada, tai palveluntarjoaja vaatii ylläpitäjän hyväksynnän joillekin oikeuksille.
Miten korjaat ongelman
- Avaa Integraatiot Nordvecissa.
- Etsi kyseinen integraatio ja valitse Yhdistä uudelleen.
- Hyväksy palveluntarjoajan suostumusnäytöllä kaikki pyydetyt oikeudet. Jokainen oikeus vastaa konkreettista tarvetta, tyypillisesti liittimen synkronoimien asiakirjojen, tiedostojen tai viestien lukemiseen. Listassa ei ole valinnaisia lisäoikeuksia.
Jos suostumusnäyttö ilmoittaa, että sovelluksen on hyväksyttävä työtilan ylläpitäjä, välitä pyyntö työtilasi ylläpitäjälle. Palveluntarjoajat, joissa on ylläpitäjän hyväksyntäprosessi (esimerkiksi Google Workspace- ja Microsoft 365 -organisaatiot tai Slack-työtilat, joissa sovellusten hyväksyntä on käytössä), estävät oikeuksien myöntämisen, kunnes ylläpitäjä hyväksyy sen. Yhteyden uudelleenmuodostaminen ennen hyväksyntää aiheuttaa saman virheen.
Mitä tapahtuu yhteyden uudelleenmuodostamisen jälkeen
Synkronointi jatkuu automaattisesti uudella oikeuksien myöntämisellä. Aiemmin oikeusvirheiden takia epäonnistuneet kohteet yritetään synkronoida uudelleen seuraavassa synkronoinnissa.
Oliko tämä sivu hyödyllinen?
Yhdistä integraatio uudelleen
Korjaa synkronointivirheet "todennus on vanhentunut" ja "käyttöoikeus on peruttu" yhdistämällä vaikutuksen alainen integraatio uudelleen.
Asiakirjojen raja saavutettu
Mitä tapahtuu, kun suunnitelmasi asiakirjaraja keskeyttää synkronoinnin, ja miten voit vapauttaa tilaa tai päivittää jatkaaksesi.